tisdag 2 februari 2021

I en röd liten stuga...


 .... fast det här är egentligen ett fyrstjärnigt hotell. På Dala-vis blir det flera röda stugor i klunga och på samma gård en större röd stuga. Detta är en bild på Åkerblads hotell, beläget i Tällberg, där jag nyss bokat fyra rum för två nätter. I september. Det gäller att vara ute i tid. Vi hoppas att vi ska få gå på bröllop då. I fjol började vi boka rum i mars-april för ett bröllopsdatum i slutet av augusti, och då fick vi söka runt på flera hotell för att hitta. Nu har vi bokat det som ligger ganska nära festlokalen. Och så håller vi tummarna för att bröllopet kan bli av den här gången.  

I fjol trodde man ju inte det var möjligt att pandemi-eländet skulle dra ut så på tiden och göra så mycket olika evenemang omöjliga. Nu känner man skepsis till det mesta med framförhållning. Man suckar lite uppgivet och tänker; vi får se.

Men hoppas gör vi! Och planerar gör jag. Jag håller t ex redan på att fundera över vad jag ska ha på mig, och så håller jag på att fila på en sångtext till brudparet. 

Och det där uttrycket som lyder; ta inte ut något i förskott, för du blir bara besviken. Om det tycker jag inte, för det stämmer inte alls, ta ut i förskott, för då har du ju roligt åtminstone en gång! I bästa fall två!

Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar