fredag 2 oktober 2020

Kan vi bestämma det?!


Varje dag skördar jag en skål tomater. Gläds åt att den milda temperaturen håller i sig och att solen tittar fram då och då, så att så många som möjligt hinner mogna innan frosten kommer. Dom är så goda! Smakar mycket!
Och tack och lov för mina smaklökar! Förra helgen var dom tillfälligt helt borta, och jösses så tråkigt det är att äta när inget smakar något! 
Ikväll ska jag laga heta vitlöksräkor med pasta och dricka vitt vin. Kanske läge att fira?!  Fick svar på testet redan idag, och jag hade inte Covid-19. Maken blev nog mest glad, för han hade inte gillat att vara hemma från jobbet en hel vecka. Själv blev jag väl varken glad eller besviken. Å ena sidan hade det väl varit bra att haft skiten, men å andra sidan så kan jag gå tillbaka till jobbet tidigare.
Fast jag behöver bli av med huvudvärken och nästäppan först, det verkar vara segt och långdraget, elva dagar nu.
Men kanske behöver jag bara helgen på mig för att bli av med eländet. 
Vi bestämmer det. 
För jag har visserligen inte haft långtråkigt. Har plöjt igenom alla fyra säsonger av Weissensee, på Svt Play. Har lyssnat på klimakteriepodden, framgångspodden och Kammebornias stickpodd. Har verkligen vilat och sovit 10-11 timmar per natt och även en stund mitt på dagen. Och så har jag virkat färdigt på septembers projekt med nya grytlappar.


Men som jag längtar att få röra mig!! Ta långa promenader, cykla och börja gå på vattengympan igen.

Kan vi bestämma det kroppen? Du får två dagar på dig att bli helt frisk!!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar