måndag 9 september 2019

Det kanske var lika bra....



Det är nu ganska precis ett år sedan jag var på träningsresa på Mallorca. Kände mig stark som en björn och njöt av Palmas fullmåne, alla nya människor jag lärt känna, sommarbrisar och både fysisk och mental träning!
Den här september var mitt mål och min önskan att åka till Österrike, Bad Gastein och delta i en Yoga- och vandringsvecka.
Sen ville min kropp annorlunda. Rygg och knän skulle inte orka med en hel vecka med yoga och vandring, och direkt "stark som en björn", kan jag nog inte kalla mig just nu.

Men kanske var det lika bra. Har just sett bilder från andra deltagare som är på vandringsresor i Bad Gastein, och det är snö, kyla och dimma i området just nu. Inte alls de höstvackra, soliga, klara vyer som visas i broshyren eller på rese-sidan på nätet. Det ser faktiskt inte alls så njutbart ut att pulsa i flera dm av snö med vandringskängor, och knappt se mer än några hundra meter framför sig.

Det är nog så att jag har det bättre här hemma. Ikväll blev det ett Core Soft pass och därefter en titt in till barnbarnet för att lägga lite pussel. Och visserligen gick solen ned 19.30 och mörkret föll snabbt, det bildades lätta dimslöjor över åkrarna när jag cyklade hem, men snöfritt var det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar