måndag 16 september 2019

Ett blad i taget lyfter framtiden i färg!

Jag läste i veckans horoskop att planeterna står så till att den kommande veckan, för oxen,  är "möjligheternas vecka", att det är läge att jobba med attraktionslagen och sätta upp tydliga bilder av vad man önskar. Ju tydligare beställning du skickar upp till änglarna-desto lättare är det för universum att ge dig det du vill ha.

Ja, man får tro vad man vill, men jag började fundera på detta när jag cyklade hem från Core-passet ikväll. Det var mörkt ute, regnet föll och det blåste friskt, höstkänsla. 

Det slog mig att det enda jag egentligen önskar så är det en fungerande, smärtfri kropp. Alla andra önskningar liksom bleknar, om man inte får vara frisk och rörlig.  
Sen tänkte jag att det blev lite väl torftigt, visst är det viktigast att få vara frisk, men det blir en väldigt kort "drömlista". Och så försökte jag se bortom kropps-skavanker.
Jag gick igenom min tidigare "dröm-lista". Jag tänkte smått, jag tänkte stort, jag tänkte brett, jag tänkte smalt. Jag tänkte egoistiskt. För det får man göra i sin egna drömlista.
Och så åkte jag hem och skrev.  Det blev 15 punkter! Eller 15 tydliga bilder som jag "skickar upp till änglarna"!!


Och som Sofia Sievertsdotter skriver, just idag:
Löven faller inte för att något tar slut utan för att något nytt börjar. Ett träd som släpper taget om sina blad lyfter möjligheten för kommande blads blomning. I naturen härskar perfektion och vi är en del av den. Ett blad i taget lyfter framtiden i färg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar