lördag 28 september 2019

Det där har jag tänkt ut bra!


Den här vackra buketten hängde på dörren när jag kom hem från jobbet i går eftermiddag. I den satt ett kort med följande text;
Till mamma och pappa för att ni är världens bästa föräldrar och mina idoler. Och grattis till flytten pappa, det kommer bli super! Ha nu en skön helg. Älskar er <3

Alltså, kan man få en bättre start på helgen?! Blev så glad! 
Det var äldsta dottern som var så omtänksam, blev alldeles varm om hjärtat!

Fredagkvällen fortsatte med Fab 50 + träff. Vi Uppsaladamer som var på Mallorca-resan i fjol har ju träffats en del, och igår var det dags igen. Det blev en drink på  7 Flaskor och sedan champagne och middag på Heart & Bones. Nu är vi tre stycken över 60 så vi kanske får byta namn till Fab 60! Så roligt med nya vänner med olika bakgrund men med samma lust till att hitta på gemensamma aktiviteter, den där resan var givande på många sätt!



Lördagmorgonen startade jag med yoga och sedan stod jag i köket för att rigga "flytt-lunch". Svågern hjälpte maken att flytta ut från tandläkarpraktiken och nu är vårt garage, liksom vår hall belamrad med möbler och grejer. 
Svägerskan anslöt lagom till lunchen och det blev en lång, trevlig sittning ut över sena eftermiddagen.

Och jag tänkte att det kanske är lunchbjudningar man ska satsa på kommande säsong, när regnet faller, mörkret kommer tidigt och det är kallt och rått så man ändå inte har någon större lust att vara ute. Trivsamt att samlas runt goda höstgrytor eller varma soppor mitt på dagen! Då behöver man inte stå och röja med disk till långt över midnatt när man är trött, utan nu blir allt färdigt och klart och man har kvällen kvar i lugn och ro, när man kan duka upp lite småplock och dela på en flaska vin framför en bra film eller bara sitta och småprata vid levande ljus och med skön musik i bakgrunden.

Det där har jag tänkt ut bra, eller hur?!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar