torsdag 7 mars 2019

Borde kanske sovit på saken.......

För exakt 10 år sedan köpte jag en ny dubbelsäng. Maken hade åkte till Grekland med döttrarma, jag var hemma för att vara med mamma, som var sjuk. Vi hade då haft vår säng i 25 år, och den var verkligen slut. Jag minns hur pirrig jag kände mig, för detta var det dyraste jag köpt på egen hand i hela mitt liv, den blev dessutom betydligt dyrare än jag räknat med.
Jag sover för det mesta gott, men ganska ofta vaknar jag av att armar är bortdomnade, och på senaste tiden har jag vaknat varje gång jag vänder mig, för att jag haft så ont i ryggen.
Yngsta sonen-som jobbar med sängar, hävdar att jag köpt på tok för hård säng för vår vikt, och han har i flera år tjatat om att vi borde köpa ny säng, när han har möjlighet att fixa oss lite rabatt. Men jag har stått på mig-den här dyra sängen ska jag ha tills dom stoppar mig i graven, har jag sagt.
För en månad sedan beställde jag dock lite högre sängben och en ny bäddmadrass och idag kulle jag åka och hämta detta.
I slutet av förra veckan ringde sonen och berättade att 7 butiker i kedjan han arbetar på ska upphöra, bl a den här i Uppsala.
Idag på lunchen när jag kom för att hämta mina ben blev jag övertalad! Med 70 procents rabatt kunde jag nu få en säng till ett riktigt pangerbjudande, en säng som skulle passa oss perfekt. Jag provlåg. Jag tvekade ett tag, men när sonen berättade att den bäddmadrass jag skulle köpa i vanliga fall kostar mer än vad den här sängen skulle kosta oss nu, då tänkte jag att jag nog är dum om jag inte slår till.
Han är en duktig försäljare sonen......

25 års garanti är det på sängen, ok, men nu är det på riktigt den sista dubbelsäng jag kommer att köpa!

Och så håller jag tummarna för att vi kommer att sova riktigt, riktigt gott!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar