fredag 3 november 2017

Nöjd med tillvaron

Mörkret sänker sig utanför fönstret och temperaturen sjunker. Det är klart ute, efter en solig och fin dag, och nu stiger fullmånen på himlen och kastar ändå lite ljus i mörkret. 
Om en halvtimme landar maken och kommer hem, nu har han varit borta i 10 dagar, så det blir skönt att få hem honom!
Jag ägnade förmiddagen åt att städa hela huset och pyntade med blommor. När det var klart tog jag mig till Friskis & Svettis och deltog i ett spinningpass. Sen "städade jag mig själv". La mig i badet med badsalt från Himalaya, skrubbade ansikte och hals, la en ansiktsmask och satte på bubbelfunktionen. Där låg jag och läste och mådde gott, en bra stund.
Nu har jag ägnat eftermiddagen åt att förbereda helgens mat. När maken öppnar dörren kommer han att mötas av förföriska dofter av vin och pepparkakor! Det står en köttgryta och puttrar på spisen och jag tog nyss ut tårtbottnar ur ugnen. Pepparkakstårtbottnar. Hittade ett recept på en tårta med lingon- och vit choklad-mousse mellan pepparkaksbottnar. Tyckte det lät gott!

Återkommer väl en recension på söndag, för nu tar jag helg!


Kunde inte med att slänga förra veckans krysantemum, bröt av den och satte den i en gammal vas efter mamma, tillsammans med två avbrutna eukalyptusstjälkar.


På hallbyrån står vackra liljor och sprider väldoft.


Och på hallgolvet en hög vas med eukalyptus.

Jag känner mig mycket nöjd med tillvaron! Sista dagen med detox också, så imorgon blir det både vin och kaffe och kanske en bulle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar