tisdag 9 augusti 2016

"Lilla", söta ungen min!

Yngsta dottern har jobbat så hiskeligt mycket i sommar, men idag hade hon äntligen en ledig dag, som sammanföll med min. Vi fick en härlig långpromenad tillsammans på förmiddagen och så lagade vi amerikanska plättar med smör, banan, blåbär och lönnsirap till lunch. Därefter gick vi ut på nätet och kikade på lägenheter/rum i staden Borås.
Hon ligger nämligen som första reserv på en utbildning på högskolan där. Det är möjligt att hon inte kommer in, men det är också möjligt att hon gör det, och då med superkort varsel, om någon hoppar av.
Ska det bli i år det sker? Att maken och jag, efter 32 år, plötsligt blir barnlösa??

Hon är så fin min 21-åriga "minsting"! Omtänksam, ansvarstagande och så vacker. Alltid otroligt omsorgsfull när hon ska klä och sminka sig, lämnar inget åt slumpen. Men så säljer hon också kläder, och är bra på det. Allt hon gör, gör hon ordentligt! Hon planerar och drömmer om framtiden, och nu vill hon så gärna plugga. Detta är en utbildning inom butik med inriktning på inköp.  Kommer hon inte in så ska hon plugga in mer gymnasiematte och jobba kvar i klädbutiken.
Så vuxen och redo att ta sig an vuxenlivet, tänkte jag när jag hade diskat och skulle åka till frisören.

Då kröp hon upp i soffhörnet och laddade upp Saltkråkan på datorn.....

Lilla, söta ungen min!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar