måndag 1 augusti 2016

1 augusti

"I was born to enjoy life. I affirm that I am now willing to open to the abundance and prosperity that is available everywhere. I claim this for myself, right here and right now."
Louise Hay "I can so it"

....och jag gör allt för att dela med mig av det jag kan till andra, vill jag tillägga!

Ny månad idag. De sista julidagarna blev det fullt upp med trädgårdsrens, middagsbjudning för goda vänner som vi inte träffat på länge, häng med barnbarnen och småplock i huset, som kommit efter pga lata semesterdagar.
Igår var jag också väldigt orolig för lilla vovven som inte alls mådde bra. Till saken hör att hon för 1 1/2 vecka sedan började kräkas rejält. Vi trodde att hon fått i sig något olämpligt, men efter flera dagars kräkningar blev hon så svag att hon blev inlagd på djursjukhus med dropp över ett dygn. Sedan dess har hon gått på diet och blivit bättre. I går morse började hon låta som en liten gris, hon har gjort det tidigare och då behandlats för noskvalster, men den här gången var det kraftigare, som att hon inte fick luft, och det var väldigt obehagligt. Hela dagen kom och gick dessa attacker och hon var märkbart påverkad, svansen instucken långt mellan bakbenen och huvudet hängde. Kan en hund ha ångest, så var detta vad hon hade. Hon ville hela tiden ha närhet, helst ville hon ligga upp mot axeln, liksom under hakan. Vet inte hur det är idag, eftersom dottern tog henne med till pojkvännen, och dom har sovit där i natt. Och ja, jag vet att det är en hund, men faktiskt även en familjemedlem som tagit en mycket stor plats i mitt hjärta!
Idag är maken iväg och spelar golf, ikväll är vi bortbjudna på middag.
Det är sista semesterveckan för maken, jag har tre dagar till i nästa vecka, sedan är vardagen här.
Nu fokuserar vi på nuet och njuter av ledighet och sköna dagar i den alldeles nya månaden augusti!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar