torsdag 5 mars 2015

Yogan som kom av sig


Den här bilden är från träningsresan till Turkiet som jag gjorde tillsammans med äldsta dottern 2012. Det var massor med olika typer av träningspass under veckan men just detta är från ett Yoga-pass ute på träningsgolvet i den stora trädgården alldeles bredvid havet.
I år har jag tänkt att ägna mig mer åt yoga, och det har till före sportlovet gått bra och blivit fler pass i veckan, men nu sedan jag blivit VAB-farmor, stämmer inte tiderna, och jag har inte kommit iväg alls.
Jag hade också en tanke om att kunna få resa till Costa Brava-kusten på en vandrings- och yoga-resa i slutet av maj men min nya rektor vill inte lova mig ledigt. Den här VAB-tiden ställde nog till det tillräckligt, med tanke på vikarieanskaffning.
Tyvärr, det kändes verkligen som en resa jag ville göra. Två av mina favoritsysselsättningar på en så vacker plats och dessutom tillsammans med trevligt sällskap. En av ledarna lärde jag nämligen känna på vandringsresan sportlovet 2013 till La Palma och La Gomera.
Nu ikväll har jag suttit och letat runt på nätet efter liknande yoga-resor eller yoga-retreat direkt efter skolavslutningen i juni, men tyvärr utan resultat hittills. Kanske ska man ändå inte ge upp hoppet utan fortsätta leta.
Namaste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar