måndag 9 mars 2015

Skyller på månen!

Jag har sovit dåligt den senaste tiden, antingen haft svårt att somna eller vaknat vid halv4- 4 och inte kunnat somna om. Skyller på månen, den har varit full, och jag säjer som min mamma, att det påverkar mig.
Därför satt jag faktiskt och nickade till i fåtöljen när jag skrev bloggen här igår kväll. Ryckte till av att huvudet föll mot bröstet, för att upptäcka att jag hade skrivit en halv sida med "llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll"....
Sådär kunde det bli när jag förut skrev vanlig, gammaldags dagbok också. Om jag var riktigt trött kunde jag liksom fortsätta skriva en mening, knappt läslig och väldigt underlig textmässigt.

Det var som barnbarnet igår när vi gick hem från Svandammen, plötsligt fick jag se att han gick och blundade. Det gjorde även hans pappa när jag hade dagbarn, han gick och höll sig i barnvagnen och sov!!

Min egen trötthet till trots, hjälptes barn-barnet och jag åt att städa ur förrådet idag. Av någon konstig anledning lyckas det alltid bli fullt av skräp där varje vårvinter. Nu röjde jag ut tomkartonger och trasiga hushållsredskap och krukor till två säckar och tre kartonger. Dessa körde jag sedan till återvinningen när lilla Eric sov middag.
Eftersom han är väldigt intresserad av köksarbete passade vi även på att baka bröd och en Ambrosia-kaka på sena eftermiddagen.
Och nu hoppas jag på en hel natts sömn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar