lördag 29 november 2014

Pysselkväll

Idag har det varit full fart! Vaknade tidigt av att döttrarna stökade med hårtvätt och dukning och tidigt drog iväg till stationen för att hämta folk som skulle vara med på möhippan för blivande sonhustrun.
Dagen skulle starta med champagnefrukost för några tjejer här hos oss, sen skulle närmare 30 stycken sluta upp nere på en dansstudio på stan.
Jag tog min frukost på stående fot i hallen och promenerade sedan iväg för att hämta barnbarnet. Dels tänkte jag att sonhustrun skulle slippa vara orolig för att blivande svärmor skulle delta i möhippan och dels skulle jag faktiskt passa Eric idag, eftersom även hans mamma skulle delta i festligheterna och pappan jobbade.
Vi promenerade direkt ner på stan där jag hade några ärenden att uträtta och han ändå skulle sova, så det passade perfekt.
När vi kom tillbaka hem igen var huset tomt på folk, bara odiskade champagneglas kvar.... Eric och jag fixade lunch, spelade piano, sjöng och lekte. Dagen gick fort och halvsex kom pappan och hämtade.
Kvällen har jag ägnat åt lite adventspyssel och druckit rött julte, hur mysigt som helst! Tjuvtände faktiskt mina adventsbelysningar redan ikväll, det är ju ändå första advent alldeles snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar