lördag 8 november 2014

Från en lipsill

Nu får jag försöka rätta till anletsdragen för att se skärmen!
Vid middagen ikväll fick jag nämligen äntligen maken att gå med på att se filmen "PS I love you", så dottern laddade ner och vi satte oss tillrätta. Dock gick det som jag befarade; efter 20 minuter somnade maken. Han gjorde några stackars försök att hålla sig vaken men tillslut sa jag att han fick gå och sova. Dottern låg och halvblundade och tyckte väl inte att den var särskilt bra, men stannade ändå till slutet. Själv bölade jag värre än någonsin. Det blir visst värre för varje gång jag ser den filmen, vet inte riktigt vilket känsloregister i mig som svarar så hundraprocentigt?!!


Annars har vi bl a varit och letat tapeter idag. Det måste vara minst 10 år sedan vi var ute för att köpa tapeter, och jag inser att det har hänt en hel del. Oj, oj, så fruktansvärt mycket fult det finns!!! Nu ska det tydligen vara riktigt stormönstrat på väggarna. Motiv i de mest grälla färgkombinationer eller medaljongtapeter, sådana som fanns på 60-talet. Det var nästan en chock, att stå där i färgbutiken bland det enorma utbudet och inse att verkligen ingenting alls var tilltalande! Vi åkte hem ganska snart för att försöka smälta utbudet. Imorgon ska vi göra ett nytt försök, nu när vi ändå har en aning om vad vi har att vänta.
För nu har vi börjat rensa i köket- Vardagsrummet, hallen och källaren börjar fyllas av kartonger. Jag la ut annonser på Blocket för kökssoffan och vägg- och taklampan. Det lustiga var att efter en timme fick jag ett sms från blivande sonhustrun. Hon skrev ; Angående annonsen på Blocket, tror du att kökssoffan går att måla vit? Jag hade glömt bort att hon lagt ut bevakning på kökssoffor på Blocket, så hon var först att se min annons. Strax efter att jag lovat henne den, fick jag ett telefonsamtal och två mail på spekulanter. Men det var bara att ta bort annonsen! Belysningen är fortfarande osåld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar