torsdag 20 november 2014

Tack, Carl Jan!

I morse lastade jag in fyra kassar med böcker i bilen och tog den till jobbet. Direkt efter sista lektionen åkte jag till Röda Korset med mina bok-kassar, klockan var inte mer än strax före tre, men det var nästan mörkt, och duggregn. På radion hörde jag då detta;

http://t.sr.se/1vstk3Y

Carl Jan kan verkligen konsten att få mig på gott humör. Han måste vara en livsnjutare av stora mått. Snålvattnet rann i mungiporna av  hans smakbeskrivningar och när jag lastat av bok-kassarna tänkte jag ta vägen förbi bolaget. Tills jag kom på att jag lämnat plånboken hemma!!
Jag skickade istället ett sms till maken och bad honom ta en omväg till bolaget på hemväg från jobbet. Och tänk så snäll han är som gör som jag säger, efter alla dessa år!!


Idag släpptes alltså årets Beaujolais Noveau. Och maken och jag delade på en flaska till kycklingsoppan ikväll. Jag var extra lugn och harmonisk, eftersom jag varit på ett yogapass precis innan! Carl Jans beskrivning var "trevligt", och jag är benägen att hålla med. Vi satt kvar vid middagsbordet ända till halvnio och småpratade.
Och på det har jag tagit mig ett varmbad och tänker krypa till sängs!
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar