onsdag 26 november 2014

Kontaktlinsproblem

 
Dagens köksbild visar att gipsplattor är uppsatta på väggar och i tak. Snickaren hade också lämnat ett informationsblad med prisuppgift på köksfläkt. I våra radhus är det ett speciellt system för fläktar, så en vanlig elektrisk duger inte. Man kan inte se någon skillnad i utseendet, men däremot i priset. Den här blir nästan dubbelt så dyr!
Dimman har legat tjock hela dagen. Alla flighter från och till Bromma flygplats har varit kraftigt försenade, men tydligen har det inte varit några större problem på Arlanda. Fick just ett sms från maken att han landat i ett snöslaskigt New York.
Dimman har inte bekommit mig något, men däremot en krånglande kontaktlins. Det började skava på förmiddagen och från lunchtid har det nästan varit outhärdligt, men med fyra lektioner på raken var det bara att blinka och jobba. Så fort jag kommit innanför dörren här hemma, tvättade jag händerna och slet ut linsen. Det var en 2 mm spricka mitt på, inte konstigt att det skavt. Meningen var att vi skulle träffas i syjuntan, men jag var trött, irriterad i ögat och med lätt huvudvärk, efter att ha gått och spänt mig hela eftermiddagen, så jag ringde återbud. Baddade och sköljde ögat och har suttit uppkrupen i soffan och stickat och gråtit framför Bonde söker fru! Det blev ju så vansinnigt romantiskt med en snäcka omknuten med ett rött band-den innehöll den första kyssen.
Ja, är jag i den sinnesstämningen så kan en sådan sak, få mig att börja grina! Men det blev nog bara en bra extrasköljning för det irriterade ögat!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar