lördag 22 november 2014

Shopaholic?!

Nyss hemkommen från svågern och svägerskan som bjöd på middag ikväll, gott och trevligt. Yngsta dottern var med och körde så vi kunde dricka rödvin båda två!
Annars har det varit en shoppingdag idag!
Jag skulle på massage klockan 10 i förmiddags. Trodde jag. Dessvärre hade det blivit ett missförstånd. Min massör är fantastisk på just massage men sämre på svenska språket, så att beställa tid på telefon var ingen bra idé. Fick ny tid om fjorton dagar. 
Istället fick jag mer tid att gå på stan. Det skulle inhandlas födelsedagspresenter, garn, amaryllisar och börjas tittas på klänning till bröllopet i januari.
Hade ett sånt otroligt flyt att jag (förutom presenter, garn och blommor) faktiskt t om kom hem med klänning, bolero och strumpbyxor. Och jag var så himla nöjd! Tanken från början var att jag skulle använda egenhändigt tillverkat tyg till att sy en jacka och så skulle jag köpa sidentyg och sy en klänning. Men eftersom tyget jag tillverkade, inte blev som tänkt, så minskade lusten till det projektet markant. Och nu när jag verkligen hittade något som blev kärlek vid första ögonkastet, så slog jag till. Och kände mig glad och upprymd på köpet. Oj, oj så snygg jag kommer att vara!!

Inte nog med den shoppingen! Maken och jag fortsatte ut på eftermiddagen och inhandlade en stycke snygg blandare till köket. Tänk, en så vardaglig sak som en vattenkran, som man inte ens tänkt på hur den såg ut i det gamla köket. Plötsligt stod vi inför ett svårt beslut, med säkert 25 olika designer på kranar!!  Snacka om ilands-problem. Men vi kunde enas om en modell, så nu ligger den monteringsfärdig i det tomma köket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar