torsdag 11 september 2014

Tidsjakten

Så hette en ny tv-serie, som startade ikväll. Vi åt vår äppelkaka och drack vårt kvällste framför det. Varje vecka ska man hjälpa människor som har svårt att få livspusslet att gå ihop med att disponera om sin tid. Ikväll var det en familj med ett späckat schema, i synnerhet mamman, var hyperstressad, jag blev alldeles matt. Men programidén är intressant, och tiden, kl 21 är perfekt för kvällsfikat, så den kommer jag nog att försöka följa.
Därefter skulle jag besvara ett mail om en inbjudan till ett besök för att se en trevlig utställning. När jag bläddrade igenom min almanacka, upptäckte jag att de kommande 8 helgerna är uppbokade.
Där blev det lite pinsamt. Hur ser mitt eget livspussel ut egentligen?!
Fast jag tycker själv att jag är rätt duktig på att prioritera min tid och hinna göra saker utan att stressa. Och jag unnar mig egentid!
Idag var jag t ex på massage och direkt efter cyklade jag hem och bytte om för att gå på yoga.
Det var så extremt mycket småflugor i skogsområdet mellan hem och Friskis&Svettis ikväll. Luften var varm, så jag var lättklädd, lite lätt oljig efter massagen. När jag landat på yogamattan med korslagda ben, rak rygg, sänkta axlar, händerna med handflatorna uppåt på knäna och skulle till att börja ta lugna, djupa andetag. Då! Kände jag plötsligt hur det började klia över armar, hals, nacke, bröst och vader. Det gick bara inte att fortsätta djupandas och fokusera på det. När jag tittade efter upptäckte jag säkert 10-15 småflugor som fastnat i min lätt oljiga hud och försökte komma loss......

Imorgon bitti packar jag väskan och drar mot Årjäng. Den här helgen är höstens första kursomgång på Ullakademin.

Återkommer söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar