lördag 7 april 2012

Tillbakablick Turkietveckan!

Ser tillbaka på en fantastisk vecka full av träning, föreläsningar, god mat, trevliga människor och vackra miljöer. Fylld av energi och livsglädje-och med lite överansträngda knän och lätt ömma muskler.....

Zumba, afropowerdance, danceaerobics, core, vattengympa, cirkelfys, box, crosstraining, styrketräning, gympa, flex, löpning, stavgång och yoga det fanns så mycket att pröva på med tränare som var fantastiska på att peppa och göra träningen rolig.

Sen var det maten som var helt fantastisk. Frukost, lunch och middag var det enorma, stora och variationsrika buffeér. Däremellan kakbord, nygräddade våfflor vid poolen och om man blev hungrig på kvällen kunde man beställa pizza till rummet.....
Föreläsningar med Fredrik Paulun, Malin Berghagen och Mia Törnblom. Den första med mycket intressant om vad och hur man ska äta för att må bra och de två kvinnliga bjöd så otroligt mycket på sej själva och kom med så mycket klokheter!!
Så det där lilla extra när vi gick på den otroligt vackra och lyxiga spa-avdelningen och var med om turkisk Hamam. Sååå ljuvligt att ligga på linnehandukar på en uppvärmd kakelbädd och först bli peelad över hela kroppen och sen inlöddrad med ett ljuvligt doftande skum, tvättad, masserad och torkad för att sedan få en ansiktsmask och så avsluta det hela med oljemassage! Jag var så nöjd att jag bokade in två gånger till  på "hotstonemassage", det var skönt för min nästan övertränade kropp. Passade också på att ta en pedikyr och Karin fick en manikyr. Ska man lyxa så ska man göra det ordentligt!!

Alla människor borde få uppleva en sådan här vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar