torsdag 26 april 2012

Bedövad men inte bedrövad!

Sitter och väntar på att soppan ska bli färdig.
Sen middag idag, pga besök hos maken på Tandvårdsvinden. En gammal amalgamfyllning sprack för ett tag sedan och nu stod jag inte ut med värken längre så jag fick det fixat efter hans ordinarie patienttid.  Skönt med en tandläkare i familjen!! Känner mej mycket trygg när jag ligger där i stolen och blickar upp på min käre make. Visserligen ser han inte riktigt klok ut i sina luppglasögon, men det gör inget alls, för han är så duktig, glad och lätt på handen. Nu är jag fortfarande bortdomnad i halva gommen, tungan och kinden efter bedövningssprutan, så då fick det bli soppa ikväll, lättätet!
Annars på jobbet har det kryllat av zombies, teletubbies, bananer, pojkar i klänningar och smink, hippies och diverse annat löst folk. Niorna har haft sin avslutningsfotografering som blir till en slags spexkatalog, med hela stans avgångsklasser samlade. Jag har ifrågasatt om det verkligen ska tas skoltid till detta. Det är ett kommersiellt jippo som fotograferna tjänar en massa pengar på. Men när man ser hur roligt dom har en sådan här dag, så känns det ändå lite behjärtansvärt.
Sen blir man väldigt ledsen över att samma glada, spralliga ungdomar har en annan sida också! Tre fönsterrutor på andra våningen var krossade i morse när jag kom till skolan, och i går brann det i fyra papperskorgar inne på toaletter på olika ställen i skolbyggnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar