onsdag 18 april 2012

I Form!!

Träningsveckan i Turkiet gav mej en nytändning på träning igen! Sedan jag kom hem har jag testat nya pass och nya ledare och tränar varje dag igen och lite mer intensivt-och det är så roligt!! Inte för att jag haft någon svacka och tyckt att det varit tråkigt att träna, men jag har ju tagit det lite lugnare och trott att ryggen skulle må bättre. Men faktum är att jag (peppar, peppar) inte känt någon skillnad i ryggen, och nu har det gått tre veckor!  Härligt, härligt. Än finns det hopp för kärringen!!
Men jag skulle gärna ägna mer tid åt yoga också, ibland tar jag fram min yogamatta här hemma, rullar ut den i vardagsrummet och sätter på Enya på cd;n. Sedan kör jag på med de rörelser jag kan en knapp timma och det är jätteskönt. Det är dock lättare i grupp, men jag gillar inte längre Friskis&Svettis yogan, eller ledarna, rättare sagt, och det är ganska viktigt!  Det finns en ledare som heter Helena Ståhl som har "Landet yoga", där jag varit en söndagseftermiddag och yogat. Hon är jätteduktig och har klasser i veckorna, men den där tiden, den räcker inte till allt man vill göra tyvärr.
På Landet Yogas hemsida står " Borrare formar brunnar, bågmakare formar pilar, snickare formar trä och den vise formar sej själv"
Hur formar vi oss själva egentligen?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar