fredag 27 april 2012

Kräks och blöt hund...

...så löd smakrecensionerna för en ny smoothie som jag gjorde till frukost i morse! Yoghurt blandat med mango, ananas, banan och rostad kokos. Tyckte det lät supergott när jag läste receptet, visserligen stod det bara ananas, men jag hittade ett praktiskt fryskit med all frukt skuren och klar som jag köpte. Det kan ha varit mangon som gjorde "den blöta hunden"-jag har lite svårt för i synnerhet djupfryst mango. Det var äldsta dottern som tyckte det smakade som eftersmaken när man kräkts.
Tror ni vi kommer att göra den igen???
Tog min första morgonstavgångspromenad  imorse. Hade tänkt börja första april som jag gjorde i fjol, men det har varit så kallt, snöigt eller regnigt hela månaden så jag beslöt att skjuta på det hela till första maj. Sen blev det en liten bonusgång för att känna in våren i morse, eftersom solen lyste så förföriskt när jag vaknade kl 6.30. Jag reagerade dock för att det KRYLLADE av daggmaskar överallt där jag gick fram. Har aldrig sett så många förut. Det regnade ordentligt igår, så då brukar det ju komma fram en del på asfaltgångarna, men så många som i dag tror jag aldrig jag sett förut. Säkert tusentals. Ska det bli en masksommar?
Skönt med fredag! Jag sitter och väntar på sonen som har bilen och håller på att flytta, äntligen ska vi kanske kunna komma in i vårt förråd. Där har nämligen stått massor av säckar och bråte som tillhör honom. Han flyttar in i en hyreslägenhet som är omöblerad utan att äga en enda möbel, och pengar har han inga, så det blir "intressant" (hans egna ord) att uppleva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar