onsdag 22 februari 2012

Har inte tid att jobba....

...kom just på att halva sportlovsveckan gått. Hur ska det gå? Jag har fullt upp med att vara ledig.
Idag har jag glömt tid och rum när jag suttit vid symaskinen med små textila bilder-och det är så otroligt roligt. Att få skapa-jobba med mina händer-skänker en sådan tillfredsställelse!
Det har jag tyckt ända sedan jag var liten och fick sitta och knåpa med mammas lapplådetyger medan hon satt och sydde vid symaskin. Hon sydde och ändrade kläder till folk. Var det tack vare henne som jag fick mitt textila intresse? Fast varför har då inget av mina barn blivit intresserade? Kanske "pysslade" jag sönder dom under småbarnsåren!?
Jag har inte bara suttit och sytt idag, började dagen med att åka och simma. Och på hemväg blev jag varse vad "blixthalka var. Bilen bara gled när jag svängde ut från parkeringen, hade ingen chans att styra och då hade jag en hastighet av 15 km/tim. Slog på bilradion just när dom sa:"-Om möjligt så låt bli bilen idag, stanna inne!" Det var helt sjukt halt, och jag fortsatte hålla hastigheten 15-20 km/tim hela vägen hem. Massor av olyckor och avåkningar hela förmiddagen idag. Hoppas att det släpper för kl 22.45 landar äldsta dottern med Parisplanet på Arlanda och jag har lovat hämta henne.
Men innan dess ska jag fortsätta vid symaskinen, bäst att utnyttja min lediga tid som återstår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar