måndag 20 februari 2012

Glöm inte bort att andas!

Sååå skönt att få sova till man vaknar! Klockan 8 slog jag upp mina gråblå och solen flödade in i sovrummet! Dukade upp en rejäl frukost och satt länge och bläddrade i morgontidningen. Därefter skrev jag veckomatsedel och åkte och handlade.
Klockan 12 provade jag ett nytt skivstångspass på Friskis & Svettis. Det var inte jobbigare än mitt vanliga skivstångspass, men mer utmaningar med balansövningar (som jag är rätt dålig på) och bl a en övning som gick ut på att man står på ett ben och det andra benet och överkroppen bildar bokstaven T. Därifrån ska du lyfta skivstången med 15 kg vikt upp mot bröstet och ner mot golvet.
Det var då ledaren (som för övrigt var höggravid och gjorde alla övningar utan minsta obalans...) ropade -"glöm inte bort att andas"! Tänk att man ska behöva bli påmind om det! Men där stod jag och koncentrerade mej så till den milda grad på att hålla balansen att jag upptäckte att jag faktiskt höll andan!
Hade planer på att ta en långpromenad efter det, men det blåste bitande kallt och allt slask som var igår hade frusit på så att underlaget på alla gång- och cykelvägar var knöggligt och ishalkigt, så istället blev det en dusch och kaffe vid köksbordet.
Eftermiddagen ska jag nu ägna åt brödbak, en aktivitet som jag tycker om. Och medan degarna jäser blir det broderi och radiolyssnande. Vardagslyx!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar