lördag 25 februari 2012

Försök att vila mellan orden och mellan tankarna!

Så bra det är att göra nya saker. Att prova olika saker. Att träffa nya människor.
Har just återvänt hem från huvudstaden efter ett härligt spadygn (samt en dag i butiker med mina flickor). Deltog i ett bra Hathayogapass i en lokal med skön lugn musik och levande ljus och stora fönster med utsikt mot Globen och det myllrande trafiklivet-häftig kontrast!
Ledaren var från New York city och pratade amerikanska med inslag av försök till svenska (högra blev högriska t ex). Det var ett mycket bra pass och jag tar med mej två bra meningar som hon gav oss till avslappningen;" Try to rest between the words. Try to rest between your thougths."
Visst är det bra!! Jag tycker det speglar på ett bra sätt hur man ska släppa allt för att bara vara i lugnet! För det är minsann inte helt lätt att slappna av helt och hållet utan att tankarna bara finns där och kanske planerar för nästa aktivitet, eller ältar något som hänt. Men man kan försöka fånga stunderna däremellan, och ju mer man tränar, desto längre tror jag dessa stunder blir!!
Genom att "plocka" ord, tankar, händelser från olika saker man är med och upplever så får man en så bra mix av livet och du gör det till ditt alldeles egna skräddarsydda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar