torsdag 23 februari 2012

Energikick!

Väntar på att ugnspannkakan ska bli färdiggräddad så vi kan äta.
Under tiden lyssnar jag på Gilbert O´Sullivan, någon som minns honom? Jag minns när han uppträdde i Hylands Hörna! 13 år gammal var jag och hans sammetsögda blick och lite nasala röst gick rakt in i mitt hjärta! Köpte hans lp där man på köpet fick en planch som jag satte upp på kakelugnen i mitt rum. Det var mitt första minne av att jag tyckte någon var sexig!! Han hade skjortan uppknäppt så man såg hans hår på bröstet och hans blick följde mej var jag än befann mej i rummet! Ack ja, vilken kärlek!
Det märkliga är att alla låtar och texter bara finns där i mitt huvud och jag sjöng med när jag vispade pannkakssmeten! Efter så många år, visst är det underligt! Tänk om man istället kunde komma ihåg viktiga saker från skoltiden, som typ kemiska formler el historiska årtal.....
Idag har jag fått sån energi! Jag har varit och fikat med min vän Lena, och jag blir alltid så glad efter att ha umgåtts med henne. Hon är som en energikick. Det gjorde säkert sitt till att det var en underbar sol som värmde och vi tog en promenad utefter Fyrisån och snön smälte och slaskade under våra fötter. Men en del människor har ju faktiskt den förmågan att sprida sin energi, (andra kan istället stjäla den.) Vi umgås inte så jätteofta, men vi har känt varann sedan 80-talet och när vi ses är det kvalitetstid!
På vägen hem skulle jag lämna blod hade jag tänkt, men tydligen var mina järndepåer för dåliga så dom nöjde sej med att ta ett blodprov för att kolla läget. Och ÄNDÅ känner jag mej så fylld av energi! Visst är det fantastiskt!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar