lördag 11 februari 2012

Denna dagen ett liv...

Idag kom maken hem från Köln o Amsterdam där han varit på en studieresa sedan i onsdags. Isarna hade legat på kanalerna o han ångrade att inte långfärdsskridskorna var med!! Och så köpte han hem tulpaner, fast dom var från Ica Maxi dit han fick åka för att köpa en dammsugare eftersom den på jobbet gått sönder o städerskan klagat (=äldsta dottern). I Amsterdam kunde man köpa jättebuketter med 50 st tulpaner för 6 euro! Dom på Ica Maxi kostade 79 kr för 10 st! Fast jag blev väldigt glad och njuter den färgglada buketten på köksbordet.
För övrigt har dagen bjudit på en tur på stan för att uträtta ärenden, har inte varit nere sedan före jul så det var lite småtrevligt att strosa i affärer. Tittade in på Boomerang för att se nyinkommet vårmode, såg fräscht ut. En väldigt söt blommig blus som jag skulle kunna tänka mej, men den var enkelt skuren o kostade 850 kr o då kommer snålBarbro fram o säjer;"den där kan du sy själv"!!( Det där händer rätt ofta, o rätt sällan blir det sytt.......)
Gräddade våfflor o drack kaffe hemma o satt sedan på nätet o i telefon med en bokning som strulade-men till slut gick det vägen. Något att se fram emot i sportlovsveckan. Tvättmaskinen har för övrigt gått halva dagen, jag har varit och gympat och nu nyduschad har jag marinerat kycklinglår och ska strax börja med middagen. Ikväll blir det vinet Gurra Gurra som CarlJan himself rekommenderat. Jag har smakat det ngr gånger förut och det ÄR gott! Det blir trevligt att äta middag med maken ikväll!
Denna dagen ett liv, eller hur var det Melker på Saltkråkan sa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar