fredag 19 juli 2024

Jag vill bara vila i nuet....


 Nej, livet är faktiskt inte alls särskilt tufft, men jag har på eftermiddagen dragits med en jobbig huvudvärk, så jag känner mig lite som den där hunden ser ut, och jag hade gärna haft en  kylpåse att sätta  på hjässan. Kanske har jag druckit för lite vatten, för det har varit varmt idag. Men jag drack som vanligt en liter på gymmet i morse och så fort jag kommer in efter att ha varit utanför ytterdörren, så sveper jag ett glas vatten. Det var ett tips jag fick, för att komma ihåg att  få i mig tillräckligt med vätska varje dag. Men kanske skulle det vart ännu mer just idag med tanka på värmen, vad vet jag. Om det inte släpper snart så får jag nog ta en alvedon. 

Maken har dragit iväg på fotboll, Sirius möter Malmö, och själv ska jag, om några timmar, hämta son med familj på Arlanda. Om deras plan från Mallorca landar som det ska, det har varit IT-störningar hela dagen som påverkat bl a flyg över hela världen. Sådant där som man blir mörkrädd av att höra. Tänk så beroende vi är av att data-trafiken fungerar, det är så sårbart och slår ut så totalt över hela samhället. 
Men om det vill jag inte tänka i detta nu. 
Jag vill bara vila i nuet, fokusera på min stickning ett tag innan jag måste åka till flygplatsen, och hoppas att det inte blir alltför många timmar försenat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar