torsdag 4 januari 2024

Jag ska inte klaga.....

... för idag tog jag en 11 km lång skidtur i minus 12 grader och strålande sol. Det gnistrade vackert om snön och kylan var torr och inte alls besvärande.


Men planen  var egentligen att vi skulle vara på väg hit; Vietnam.


 Jag skulle -för en gångs skull- gå lite utanför min comfort-zone (jag är inte så förtjust i att göra långflygningar), så vi bokade en liten, intim gruppresa med privat, svensk guide 14 dagar i Vietnam. Såg verkligen fram emot det! Programmet var digert och späckat, vi skulle få se massor, men sista dagarna även få tid för bara sol och bad på en fin resort. Dock fick vi vid adventstid resa på att man inte fått ihop tillräckligt mycket folk, så resan ställdes in.

Och både maken och jag blev faktiskt väldigt besvikna!

Nåväl, jag ska -som sagt- inte klaga. Efter frukost drog jag iväg på ett skivstångspass, sen den där skidåkningen som var helt underbar och efter dusch och yoghurt-lunch och kaffe satte jag mig vid vävstolen. Maken bakade bröd och gjorde jättegoda rödbetsbiffar till middag och vi smed lite andra januari-planer. Ikväll blir det morotskaka och glöggte framför en brittisk deckarserie.

Vem behöver Vietnam......??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar