söndag 29 augusti 2021

Sista helgen i augusti


Lördagen startade med kaffe hos bror och svägerska, fortsatte med snittar och bubbel hos brorsdottern och sedan tog vi oss ner till restaurang Agrill  vid hamnen där den andra brorsdottern slöt upp och vi blev bjudna på finmiddag. Promenad bort mot gästhamnen vid Mälaren där man byggt upp en scen i "folkparksanda". Vi bjöds på en konsert med Sandviken Big Band, Magnus Karlsson, Viktoria Tolstoy och Babben Larsson allt medan augustimörkret föll. Så svältfödd man är på levande musik i konsertsammanhang, så var man nästan euforisk. Det var så galet bra, svårt att sitta still. Och röra sig lite behövde man, det var lite småkyligt på kvällskvisten trots många lager kläder. Så när vi kom tillbaka hem till bror och svägerska avslutade vi kvällen runt köksbordet med varmt te spetsat med mörk rom. 

Efter en god natts sömn och frukost gav vi oss ut på rundtur i Västerås stad, och på eftermiddagen blev det söndags-drink med efterföljande tidig middag.

Det är fantastiskt att kunna umgås igen. Vi är ju alla dubbel-vaccinerade så vi till och med kramades när vi kom och när vi åkte! Må den jäkla pandemin hålla sig i skinnet så detta blir vardag!!

Maken var på gott humör här hemma. Sirius hade ju slagit Djurgården i dagens match! Det hade gått hyfsat att spela golf igår, han hade hittat lite kantareller och lilla vovven hade skött sig. Hon är för övrigt hemma hos sin matte och husse igen, som var trötta men nöjda efter sin bröllopshelg ner i Värnamo.

Söndagkvällen avslutar vi med ost, kex och vin, sen är det snart dags för nattsömn innan ny vecka tar vid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar