måndag 16 november 2020

Gör din plikt och ta ditt ansvar!


 Det var en allvarsam Lövén som tittade på mig från tv-rutan vid presskonferensen på eftermiddagen. Nya hårdare restriktioner på gång. Smittspridningen är otäck och läget allvarligt. -Gör din plikt! Ta ditt ansvar!

Så sa han och jag kände på en gång, att det där besöket på 7 Flaskor vi planerat till på onsdag, det är bara att ställa in. Även om det bara är mina två närmaste kollegor och jag som skulle ta en liten aw.

Och min vattengympa, den är bara att glömma. Nu får vi ta en dag i taget. Göra allt vad som står i vår makt och hoppas att vi får vara friska.



Idag har jag bejakat min kvinnlighet. Det hörde jag Blossom Tainton prata om på klimakteriepodden. Man behöver inte gå all in i yoga, meditation, hälsokost eller träning. Det är lika viktigt att "leva lite lagom" för att må bra, göra lite av allt, men utan fanatism. Och så borde vi lite äldre kvinnor se till att bejaka vår kvinnlighet. 
Det tyckte jag var fint sagt, och precis vad jag bestämt att göra idag. Hade nämligen beställt tid för en makeup-rådgivning. Det är 22 år sedan sist, så nu tänkte jag att det var dags för lite input och lite nya produkter.
Och jösses så snygg jag blev. Huden fick en lyster och glow och mina ögon fick nästan som ett lyft. 
Jag sprang och gluttade i spegeln flera gånger idag. Inte för att maken såg något, men han var lite stressad när han kom hem också, för han skulle ha ett digitalt möte med friluftsfrämjandets skridskosektion. Fast å andra sidan hade han nog inte sett något ändå. Men jag kände mig fin och det var ju mitt mål. Pigga upp mig lite i höstmörkret och coronaeländet. Nu återstår att se om jag kan göra om det på egen hand i morgon bitti....


Jag piffade inte bara upp mig själv, hallen fick sig också ett lyft med lite fräscha blomster, eller vad man nu kallar gröna blad och tistlar.....
Dom här ska få stå till det är dags att köpa ilexbär och göra adventsfint.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar