onsdag 25 november 2020

Alla (goda) ting är tre......?


1. Våra onsdagsmöten fortsätter att ske via Teams, och jag måste säga att det är ändå något bra med den här eländiga pandemin. Dels kan jag cykla hem medan det fortfarande är en gnutta dagsljus, och dels kan jag sätta mig tillrätta i soffan med min stickning, samtidigt som jag följer med på mötet. Förena nytta med nöje, så att säga!

Men det är väl också det enda som är en liten smula positivt. Resten är bara skit.

2. Jag tänkte att jag skulle sålla mig till skaran som beställde varor på nätet, istället för att gå ut på stan och beblanda mig med andra människor. Därför beställde jag en vinterjacka på nätet. Döttrarna har ju i flera år beställt plagg på nätet och varit nöjda. Själv har jag de gamla postorderkatalogerna i minne där allt var ganska omständligt att beställa och returnera, så jag har dragit mig. Vill helst gå ut och prova i butik. Men nu hittade jag en jacka som såg fin och skön ut och jag tänkte att den skulle bli bra. Den kom igår och jag öppnade förväntansfullt paketet och satte på mig den. För att inse att jag såg ut som en stor, oformlig säck med diffust innehåll i. Sådär hade den definitivt inte sett ut på modellen på hemsidan. Nu har jag packat den igen och satt på retursedel och ska skicka tillbaka den imorgon. Jag är nog ändå en sån som helst går och letar i butiker. Så kanhända blir det ingen ny vinterjacka i år.

3. Och så gick vattengympan om intet. Nu får man träna hemma. Vilket dottern gör flitigt, precis i detta nu. Datorn står på vardagsrumsbordet, lilla vovven sitter under, yogamattan är utrullad men jag nöjer mig med att se på. Det ser alldeles för jobbigt ut. Jag har blivit lat. Kanhända blir det några nya kilon i år.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar