fredag 21 februari 2020

Sista kvällen "med gänget"

Ett är då säkert, man blir aldrig färdig som människa. Det finns så mycket mer än vad vi vet och kan bevisa. Och vi har så mycket inom oss, som vi måste låta få komma fram för att vi ska känna oss hela.


Idag var jag på en föreläsning om jordstrålning, och jag fick uppleva otroliga saker. Tänk dig att du fått se Jesus gå på vattnet. Det var av den dimensionen! Hon som föreläste visade med s k pekare och slagrutor var olika energifält från jorden fanns inne i rummet. Hon talade om Curry- och Hartmann-linjer, om vattenådror och kraftpelare. Det visade sig att jag satt med min stol precis över ett s k currykors, vilket skapar dålig energi. För att undersöka detta skulle hon visa hur stor min aura var. Hon gick sakta med pekarna mot mig och kom ända intill kroppen. När jag flyttade stolen till en annan plats i rummet så visade det sig att min aura var ungefär 2 meter. 
Alltså, en ny värld öppnade sig för mig!
Om man sover dåligt i sin egen säng, så kan det vara så att man råkat ställa sängen just över ett sådant currykors. Förr i tiden byggde t ex man husen så att currylinjerna hamnade i väggarna, för den här vetskapen är så gammal, tusentals år. Fast vetenskapsmän nuförtiden säger att det är nonsens för att det inte går att bevisa. 


Jag roade mig med att göra ett test för att se vilken färg min aura har, ville se om det stämmer med min personlighet. Alltså man får väl ta det med en nypa salt, men lite skojigt är det allt!!


Det är nu sista kvällen här på Masesgården. Veckan har varit väldigt skön, avkopplande och givande.
Förutom nya möten, träning, meditation, bastubad, långa promenader med naturupplevelser och föreläsningar så har jag hunnit med att brodera på tre stycken hemvävda handdukar, börjat virka på en sommarponcho samt hunnit läsa ut två, och börjat på en tredje bok. 
Nu har jag ringt till min dotter och stämt träff med henne i Leksand imorgon förmiddag. Måste passa på att hälsa på en natt i Insjön innan jag tar tåget tillbaka till Uppsala.
Och jag har skrivit en inköpslista på systembolaget! I morgon blir det Prosecco och vin!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar