fredag 7 februari 2020

Planerat 100-årskalas och fått en glad överraskning!


Här utanför tältet sitter Eva och Arne, på campingen i Ängelholm i juli 1969, själv var jag 11 år och vi var på tältsemester, vilket jag älskade!
Idag skulle min pappa Arne fyllt 99 år. Det slog mig att vi nästa år måste fira hans 100-årsdag med ett riktigt rejält kalas! Jag har kontaktat mina syskon och berättat om mina planer. Äldsta brorsan tyckte kanske att jag var ute i väl god tid.....

Jag bakade bröd ikväll, och precis när jag satt in det i ugnen hörde jag ett ljud som lät som Majsans skall, utanför dörren. Det kan väl ändå inte vara möjligt, kanske är det några barn som leker i gränden, tänkte jag och kikade ut genom fönstret. Då började det skälla jättemycket och jag var tvungen att öppna dörren för att se efter. Döm om min förvåning när Majsan rusade in, hoppade och slickade och var alldeles vild. Jag fattade ingenting, hon borde ju vara i Borås. Dessutom såg jag ingen annan utanför dörren, så jag stängde dörren. Men strax därefter öppnades dörren och både dottern och pojkvännen steg in. Dom hade fått för sig att komma hem över helgen. Vilken glad överraskning!!!

Dock får dom klara sig själva i morgon. Jag ska med min syster till Stockholm och maken ska ut och reka skridskoisar. Men på söndag får vi åka på kalas tillsammans. Då ska vi fira äldsta barnbarnet som fyllde 6 år i går. Då var dom i Thailand, men ikväll landar dom på Arlanda, maken är på väg att hämta dom i detta nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar