måndag 17 februari 2020

Först potatisvatten - sist ört-te


Efter en god nattsömn startade dagen med potatisvatten 07.15, därefter en timme vattengympa.
Och jag var så glad för att kroppen samarbetade. Vem vet, kanske är gympa i vatten min grej?!

På förmiddagen hade jag bokat EIS-scanning. En kroppsscanning där man gör en grundlig undersökning av alla kroppens system. Den visar på eventuella obalanser.  Det var spännande att se kroppen i genomskärning med olika färgfält på respektive organ. Jag har ett förträffligt välmående hjärta, men behöver stärka mina njurar, mage och tarmsystem samt ryggen.
Jag fick goda råd om kosttillskott och fysiska övningar att göra.


 Efter lunch tog jag en promenad utmed Siljans vatten, i blåsten. Väldigt synd att det inte är skidföre, här i närheten på Granberget finns annars så fina skidspår.
På eftermiddagen deltog jag i en introduktion till veckans kurs; Kreativ självutveckling. Känner mig dock tveksam i om jag ska delta, tyckte att kursledaren pratade bort väldigt mycket tid, och så gjorde vi en meditation som jag inte var särskilt imponerad av.  Kanske är jag redan tillräckligt kreativ och utvecklad.....

Efter middagen gick jag för att delta i ett yogapass. Men det fick jag dessvärre avbryta, kroppen var inte längre samarbetsvillig, och att ligga på rygg på yogamatta på golvet och göra rörelser var inget för mig. Kände att jag nästan blev irriterad på instruktörens milda stämma och tjat om att "lyssna på din kropp" "du behöver inte prestera, bara vara".  När jag äntligen lyckades ta mig upp från golvet smög jag mig ut och in i bastun istället.

Nu har jag druckit en kopp ört-te´ för natten, med bl a lavendel, så nu blir det ljuvligt att krypa till sängs och läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar