torsdag 3 januari 2019

Spa-dag



På träningsresan till Mallorca i höstas lärde jag känna en hel del nya människor. Flera av dom bor i Uppsala och vi träffades en kväll i november, tog en drink och pratade OCH bestämde en ny träff till idag. Målet var att vi skulle vinterbada, och som bonus blev det en heldag på Sparadiset Krusenberg.
Vi startade med räksmörgås och bubbel i den mysiga bastuloungen. Därefter blev vi ledda igenom en basturitual, med olika typer av doftoljor som droppades över stenhällen och sveptes runt med hjälp av handdukar. Vi fick samtidigt varsitt kit med produkter för att göra rengöring, peeling och  lägga ansiktsmask, och vi fick en saltskrub över kroppen. Efter att kropparna blivit ordentligt uppvärmda tassade vi ut på bryggan och hoppade i vattnet. Det var minst sagt uppfriskande! Otroligt skönt och man nästan kände hur blodcirkulationen förbättrades och man fick energi! Sen blev det massage 50 minuter Lomi-lomi och kroppen fick sig en riktig genomkörare. Medan de andra blev klara  satt man i loungen med utsikt över vattnet, åt frukt och drack te.
Vilken dag!
Skönt och behagligt trött i kroppen.
Nästa gång vi ses ska vi gå ut och äta, och sedan har vi spånat om andra spännande aktiviteter, men just den här aktiviteten kommer det garanterat att bli repris på!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar