lördag 16 december 2017

Visst kan man bli glad av shopping!!


Idag när jag var nere på stan i värsta lördagsrusningen före jul, så kände jag hur skönt det är att inte behöva springa runt och köpa julklappar!!
Jag köpte dock några småsaker som faktiskt ska bli julgåvor, men det var gjort på en kvart i en liten, liten mysig leksaksbutik som heter Krabat.
Största anledningen till att jag tog mig ner till kaoset, var att jag skulle växla till euro och köpa mig en ny baddräkt! 
Dessutom tänkte jag förutsättningslöst, att OM jag springer på en röd julaftonsklänning, så tänker jag unna mig det! Lovade mig det i augusti-september, att om jag inte köper några kläder under hösten, så får jag köpa mig en röd klänning till jul.
Jag var så nära att köpa en höst- och vinterjacka, men eftersom jag inte hittade någon jag tyckte så där jättemycket om, så fick det vara. Tog faktiskt fram en gammal dunjacka som yngsta dottern hade under högstadietiden. Den har inte använts på 6-7 år, men hängde ändå kvar uppe på vinden, och jag tänkte att den fick duga åt mig. Den är varm och skön och lagom stor, men kanske inte supersnygg. Tycker dock att den är ok att ha fram och tillbaka till jobbet.
Så föll det sig idag så att jag faktiskt "sprang på" en röd klänning. Ärmlös, vid A-linjeformad i två lager tunn chiffong,  med röda glittrande glas-stenar i den v-formade ringningen.
Och tur hade jag, för den var på rea!  Det kallar jag ett lyckat köp!

Så visst kan man bli glad av shopping!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar