torsdag 14 december 2017

Gå på folkhögskola


Från Skrivande med yoga till Trädgårdsdesign till Paddla, klättra, vandra till Handgjort papper och fria stygn och så vidare....

Vad jag pratar om?

Jag har suttit och kikat igenom sommarkurser på Folkhögskolor nu ikväll. Det finns hur mycket som helst att göra. Alla områden och inriktningar. Över hela vårt avlånga land. För nästan inga pengar alls. Det är helt fantastiskt! Här kan man verkligen prata om folkbildning!

Jag har bra erfarenheter av folkhögskolor. Ända sedan mina två perioder i Dals Långed, på Stenebyskolan, i min ungdom. Sammanlagt 15 veckor gick jag på småslöjd, träslöjd och korgslöjd. Sen på Kyrkerud i Årjäng där jag gick på Ullakademin och Västberga i Storvik där jag gick på Broderi. Båda på distans, med så roliga uppgifter och så intressanta möten med olika människor.

En av dessa, är numera lärare på broderikursen på Västberga, och det var hon som på Instagram tipsade om en Sashiko-kurs i sommar.

Jag är faktiskt riktigt sugen på att söka till några kurser. Ska bara fundera lite mer på vilken jag helst vill gå, svårt att välja, när det är så mycket som verkar roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar