fredag 28 oktober 2016

Familje-band

Vi lever våra liv parallellt.
Yngsta dottern har klarat av sin första tenta på utbildningen, ikväll är hon på Halloweenfest på skolan i Borås. Lilla vovven ligger ensam i studentrummet.
Hennes pojkvän kom förbi oss, med en uppfiskad regnbågsforell, han stannade kvar och åt och berättade att han åker till Irak och sina föräldrar i nästa vecka.
Äldsta dottern har skickat in en hemtenta idag, nu ligger hon i tv-soffan och tittar på Idol. Hennes pojkvän är hemma hos sina föräldrar i Grycksbo och slickar såren efter ett missat prov på sin utbildning.
Yngsta sonen skickade en snap från sin bad-tunna, där han låg och fredagsmyste med en kall öl under klar stjärnhimmel. Hos dom, i nya huset på landet, har just svärdotterns föräldrar anlänt från Tollered.
Äldste sonen lade ut på Instagram att han är ute och tar en öl med gamla kompisar. Svärdottern får vara hemma med son och hund.
Maken har suttit och hostat sig igenom middagen, men var nöjd efter arbetsveckan att den omfattande vattenläckan på jobbet nu börjar lida mot sitt slut och nya golv är lagda.
Själv avslutade jag arbetsveckan på bästa tänkbara sätt, nämligen med en ljuvlig ansiktsbehandling hos salong Cura. Väl hemma lagade jag en saffranspasta med marinerad fläskfile.

Vi hör ihop.

Och nu är det helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar