onsdag 12 oktober 2016

Bok-tips

Onsdagar på jobbet slutar alltid med möte av något slag. Efter att varit aktiv hela dagen, haft lektioner, rastvaktat, stått och sprungit runt, så blir man väldigt lätt trött om det är ett möte där man  ska sitta ner och lyssna. 
Idag var det extra tröttsamt.  Jag försökte dölja mina gäspar, men antar att mitt ansikte då istället såg helt snedvridet och märkligt ut. Inte så kul för vår nye rektor som hade en massa information att delge oss....
Anledningen till att jag var extra trött idag, berodde förmodligen på att jag låg och läste till klockan ett i natt. Kunde inte sluta!!


Det var den här boken jag läste. Helt galet, hysteriskt rolig!  Påminner inte om något jag läst tidigare. Inget djup direkt, men vill man skratta, så rekommenderar jag den.

Kommer att sakna något att läsa i kväll. Väntar på en beställd bok från biblioteket, men den har inte kommit ännu, jag är nummer 8 i kön. Så kanske får jag lov att hitta något annat medan jag väntar. Det är så skönt att läsa innan man somnar.

Fast å andra sidan, de närmaste kvällarna kommer nog att bli uppesittarkvällar med prat och umgänge, med tanke på att jag får besök.
I vart fall så blir det inget skrivet här förrän måndag kväll.

Och ikväll slocknar jag antagligen så fort jag krupit ner i min sköna säng.
Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar