onsdag 26 oktober 2016

Det straffar sig att fastna framför datorn!

Förra nyåret for  maken och jag till Teneriffa och vandrade och det var så härligt, så vi har börjat prata om att eventuellt göra en resa även i år, samma period. Vi har ett par Kanarieöar kvar som vi inte upplevt. Ikväll gick jag ut på nätet och kikade runt. Och jag fastnade framför förföriska bilder över soldränkta stränder, höga, hisnande berg och steniga, spännande lavalandskap.
Plötsligt hade klockan dragit iväg till sent! 
Prata med maken kan jag dessvärre inte göra nu ikväll Dels har han gått isäng sedan ett par timmar tillbaka och dels har han varit utan röst i ett par dagar. Han har en förskräcklig skrällhosta, men jobbar gör han, och där har han väl så mycket röst att han klarar att göra sig förstådd till sina patienter, men på kvällarna har det varit hopplöst att höra vad han säger!
Men jag har plockat fram några hotellförslag, så till helgen kanske vi kan kika på det tillsammans.

Äldsta dottern är hemma den här veckan, just ikväll är hon hemma hos ett par väninnor på middag. Hon är så söt "min lilla 24-åring". I morse klagade hon över att hon bokat in den där middagen precis ikväll. -Jag ville ju titta på Bonde söker fru med dig, mamma. Och äta hamburgare.  Hon är som när hon var liten och skulle sova över hos någon kompis, hon tittade på veckomatsedeln, och suktade alltid efter det vi skulle äta här hemma. Någon gång vet jag att hon t om ringde och sa att hon inte kunde sova över, för vi skulle äta något gott som hon inte ville missa.
Så vad gjorde mamman idag då? Jo hon bytte hamburgarna mot varma mackor och nu är det bestämt att imorgon kväll tittar vi tillsammans på Bonde söker fru på Tv 4 play och äter hamburgare!

Trots den sena timmen måste jag nu hänga tvätt och fylla syltburkar med den svart-vinbärs-sylt jag kokat.
Det straffar sig att fastna vid datorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar