måndag 12 september 2016

Besök i Borås



Dom här fina flickorna har pappan och mamman fått rå om alldeles för sig själva hela helgen! Bådas pojkvänner var upptagna med jobb! Det var nästan som "förr i tiden"!


Huvudsyftet med resan var att ta ner cykel och ställa iordning i yngsta dotterns studentlägenhet. Jag fixade med gardiner,  vi flyttade en matta och en byrå från äldsta dotterns förråd i Göteborg, en tv installerades och lite annat smått och gott som "gör ett hem"!  Det blev riktigt ombonad och trevligt till slut. Får hon nu bara bukt med silverfiskarna så kan det här bli riktigt bra.

Vi hann också med att utforska lite av Borås. Centrum är inte stort, men ligger fint med den slingrande Viskan rakt igenom staden. Stadsträdgården var lummig och fin med vackra blomplanteringar, stora torget med rådhuset imponerande vackert och på det lilla fiket Tant Grön serverades de ljuvligaste vaniljbullarna!!

Dottern är inte så imponerad av shoppingutbudet, men å andra sidan, så har hon nu inte så mycket pengar att shoppa för, som student!

Området runt högskolan har riktiga pärlor till konstutsmyckningar, Se bara;





Nästa gång jag kommer ner ska jag absolut besöka Textilmuseum inrymt i högskolan.

Vi avslutade vårt besök med söndagslunch på restaurang Tugg, där det serverades riktigt goda hamburgare.

På återseende Borås!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar