lördag 28 maj 2016

Innehållsrik lördag

Igår blev det sent, efter födelsedagsfirande hos äldste sonen! 32 år sedan han kom till världen. Vår lille prins med skrattgropar och allt. Skrattgroparna finns kvar, och han har vuxit upp till en väldigt ambitiös och trevlig vuxen man och pappa! Igår bjöd han på sushi och mousserande!



Det kändes så skönt att vakna i morse! Vakna till ett "oskrivet blad". Lilla vovven låg utsträckt längs min rygg, maken låg och läste, huset var alldeles tyst och morgonljuset silade in bakom den neddragna rullgardinen. Vi hade inget planerat.
Dock smidde vi planer vid frukostbordet.


Vi åkte och köpte nya garderobsdörrar till hallen. Äntligen! De blå, gamla har väl suttit uppe i  15-16 år och faneret har släppt från underlaget, för längesen och ytskicktet var både blekt och fläckigt. Nu sitter nya, vita, fräscha på plats och jag passade på att putsa fönster och sätta upp vita linnegardiner. 


Maken drog iväg på cykel (han köpte en ny, typ mountin-bike, förra veckan), en 3-milafärd, och själv tog jag en långpromenad med vovven och plockade hem ett fång liljekonvaljer. Passar bra till mors dag imorgon!!

Nu har vi ätit mellan fotbollsmatcherna ( Sirius-Varberg och Champions league finalen) och jag har hunnit diska upp och boka roligheter till nästkommande helg!

En innehållsrik lördag!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar