lördag 14 maj 2016

Hektisk helg

Som vanligt är det i månaden Maj som allt händer! Det är fullspäckat med trevligheter och aktiviteter!
Nu blir det ett kort inlägg, mitt emellan festligheterna! Jag har precis gått en långpromenad med vovven,  satt i papiljotter och skriver lite medan håret torkar.


Det började redan igår. Fredagen den trettonde. Så värst mycket otur hade jag inte. Möjligtvis om jag ska räkna den där regnskuren, när jag gick hundpromenaden utan regnkläder, som lite otur, men det var ju bara att byta kläder när jag kom hem.
Kvällen spenderades i Svartbäcken, tillsammans med mina kursare från textillärarutbildningen. Vi träffas två helger per år, och har så gjort sedan vi tog examen 1984! Igår bjöds det på bubbel, indisk meny, prat och skratt hemma hos Boel. Eftersom vi var i Uppsala den här gången, cyklade jag hem strax före midnatt, för att sova. I förmiddags slöt jag upp med gruppen, nere på stan. Det blev en hel del loppis-besök, eftersom alla-utom jag-är hängivna loppisälskare! Efter fikat tog jag dock farväl av damerna och cyklade hem. Ska iväg på andra festligheter ikväll.
Maken och jag är bjudna på middag och konsert och först ska vi hem till goda vänner på en drink. Ser fram emot en trevlig kväll.
Och imorgon fortsätter festligheterna med 1-årskalas hos barnbarnet!
Jag bara roar mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar