tisdag 15 september 2015

Några ord från Paolo

Ibland är det lätt att låta lättjan styra...
Jag kände mig rätt så trött efter arbetsdagen. När jag cyklat hem och tog ut vovven på en promenad, gick jag och funderade på om jag inte skulle strunta i skivstångspasset utan krypa ner i badkaret med en bra bok. Hade jag inte lite ont i knät också, borde jag inte vila idag....
Men så tänkte jag på Paolo Robertos ord;  Vad är viktigast i ditt liv, din hälsa eller att peta navelludd?
Bytte om och cyklade ner till Väderkvarnsgatan och Pernillas Skivstångspass.
Hon tillhör en av mina favorittränare, hon är rolig, hon är pedagogisk, det är bra rörelser och bra musik och jag mår så himla bra efteråt.
Så vilken tur att jag inte lät lättjan styra! Nu fick jag värsta energikicken och trampade hem med ett leende på läpparna.
Gjorde en stor fruktsallad med nötter, honung och yoghurt som jag tuggade i mig framför "Tro, hopp och kärlek" - det där programmet där präster söker kärleken och Mark Lewengood är programledare. Nu kunde jag ju verkligen vila och äta med gott samvete!

Här kommer några fler kloka citat från Paolo;
"Skillnaden mellan vem du är och vem du vill vara är vad du gör! För att nå dit du vill så behöver du disciplin, motivation och viljan att göra uppoffringar. Det är helt enkelt jobbigt att komma i form. Men sånt är livet; inget som är värt något är gratis och enkelt. Din dröm måste få mer utrymme än dina ursäkter"
"Omöjligt är en åsikt och inte fakta"
"Säger inte att du ska börja gå i kyrkan eller att bön kan ersätta medicin och psykologer. Vad jag säger är att du måste hitta ett sätt att lära dig kommunicera med ditt hjärta, för vissa frågor kan inte Google svara på"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar