lördag 31 augusti 2013

Krabbtider

Hela dagen gick jag och såg fram emot min kvällsmat!!
Jag inhandlade nämligen en riktigt välmatad och fin krabba igår och så köpte jag ett vin till!
Kände mig bara så dum efter vin-inköpet! Jag brukar be om vintips, dom är duktiga på systembolaget. Igår kom det fram en man som jag inte sett förut. Jag berättade att jag skulle äta krabba med en sås på mango och chili. Han funderade ett tag och så sa han att han hade två riktigt bra förslag, men vilken prisklass hade jag tänkt mig? Då hör jag mig själv säga; -Ja, jag är alldeles ensam om min krabba så jag kan väl tänkta mig runt 100 kronor. Så fort jag avslutat meningen tänkte jag; VARFÖR, sa jag så????? Han kanske tror att jag försöker bjuda in honom på en krabbsupé!! Usch, så pinsamt det kändes.
När jag berättade det för äldsta dottern så erkände hon att det var mycket pinsamt sagt, men hon menade på att antingen trodde han i mina banor, eller också trodde han att jag var alkoholist. Och så drog hon parallellen med "Bridget Jones dagbok" att jag skulle sitta hemma ensam och stjälpa en flaska vin!
Båda döttrarna var nämligen utbjudna på restaurang av sin äldste bror.
Men jag och vovven hade det mysigt, och jag drack bara halva flaskan vin tillsammans med krabban och såsen som var supergod!! Efteråt blev det te, glass och strumpstickning framför en halvdålig film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar