torsdag 29 augusti 2013

Lite smått och gott från dagen

Sommaren släpper inte taget, i morse hade "Blomman för dagen" slagit ut sina vackra klockor. Jag satte frön väldigt sent, så därför har blomningen dröjt. Men tack vare den varma sensommaren hann den ändå blomma.  Den är nästan som en akvarellmålning!

Jag hann både städa och veckohandla innan jobbet. Jobbet idag bestod av en massa pappersarbete efter föräldramötet med alla blanketter som ska in. Därefter sydde jag gardiner till vaktmästarnas uppehållsrum innan jag cyklade tvärs genom stan för att vara med på en överlämnandekonferens mot gymnasieskolan Uven, en skola för de elever som inte fick fullständiga betyg på grundskolan.
I år var det övervägande flickor med depression och liknande problem som gick på skolan.

På hemvägen sa jag till på Friskis & Svettis och deltog i ett spinningpass, det första sedan juni månad. Och jag var så glad att det verkar fungera trots ryggproblemen. Kondisen är riktigt usel, men ryggen höll!

Efter middagen fick yngsta dottern och jag ett infall att åka till Ikea och titta. Jag har tänkt fixa lite i köket under helgen och hon ville kika på något nytt till sitt eget rum. Så kunde vi också hämta hem den äldsta dottern som jobbade till klockan 20. Hon stod och skurade mathoarna när vi tittade in i restaurangen för att tala om att vi var där och hon blev riktigt glad att få skjuts och slippa cykla.
Lite smått och gott blev inköpt. Jag har t ex hamstrat stearinljus och värmeljus, det börjar kännas aktuellt nu när september är här. Blev dock grymt besviken på textilavdelningen som verkligen krympt. Inte alls så mycket tyger till försäljning och dessutom tyckte jag att det mesta var ganska så fult! En roligt påhitt är att man kan boka en specialcykel  alldeles gratis för att ta hem sina inköp i!
Duktiga marknadsförare, bra idéer och produkter,  fantastisk tajming, något annat kan man inte beskylla dom för!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar