torsdag 15 augusti 2013

Hundliv

När jag kommer hem från jobbet möts jag numera i dörren av två svansviftande jyckar, och då kan jag ju inte annat än att kasta mig ner på golvet och leka och gosa ett tag! Yngsta dottern passar äldste sonens hund, fram till skolstarten. Hon har verkligen varit ansvarstagande med sin egen lilla valp och så snällt ställt upp och hjälpt son o flickvän med deras valp. Nu kan dom hjälpa henne ibland. För jag förstår inte riktigt hur hon ska få ekvationen skola och hund att gå ihop.
I huset märks närvaron av hundar! Matskålar med vattenslask runt. Gräs och grus lite överallt på nedervåningen. Leksaker utspridda i trädgård o olika rum. Koppel och bajspåsar i hallen. Städskåpet fullt av hundmatspåsar.
Lite som när man fick bebis och huset fylldes av nya prylar.

Ikväll blir det fika med te och banankaka, jag blev lite bakningssugen efter jobbet! Behöver krypa isäng tidigt, för imorgon bitti klockan sju ska jag och en kollega besöka Brantingsskolan i Uppsala. Den ska läggas ned och vi får möjlighet att plocka material ur textilslöjdssalen. Kan tänka mig att det blir lite som på en riktigt bra rea; galna kvinnor som slåss om grejerna.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar