tisdag 27 augusti 2013

Nytt liv flödar i mig



Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna våra mål. Den utstrålar stillhet, frid och inre harmoni. Sov med den under huvudkudden så minns du lättare dina drömmar. Det hjälper dig att förstå vilka känslor du förlöser med hjälp av drömmen.

Är detta ett tecken??!! Jag letar tecken just nu och skulle gärna få stöd att förverkliga möjligheter!

I våras gick jag förbi en guldsmed som i skylten hade små ringar av olika stenar att hänga på örhängen. Jag gick in och provade ett par blå och ett par röda och expediten berättade att det även fanns gröna ringar men att dom var slut just då. Jag beställde ett par och ända till nu har jag fått vänta på att dom ska komma in. Men den som väntar på något gott lär ju inte vänta för länge...

Så idag efter jobbet cyklade jag ner på stan och köpte mina vackra små jade ringar. Nu ikväll har jag roat mig med att slå på nätet efter stenens betydelse. Förutom de översta raderna här på sidan läste jag att den här stenen är extra bra för människor födda i Oxens stjärntecken. Den hjälper till att balansera hjärtchakrat och dess nyckelord är : " Nytt liv flödar i mig "!

Oj, oj vad ska inte kunna hända nu?!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar