lördag 31 december 2022

2022/2023

 2022 blev året då jag slutade arbeta. Och vilket slut det blev, trodde aldrig att jag skulle uppleva det så roligt  och att det skulle bli en sådan kick och egoboost. Jag går fortfarande omkring och är stolt som en tupp över allt fantastiskt som sades om mig!

Det var också året då jag fick göra min drömresa till Island, och den motsvarade alla mina förväntningar om att det var precis en sådan "sago-värld" som jag tänkt.

Maken och jag kunde resa iväg i september och tillbringa halva månaden på Sardinien, vilken lyx att få åka så! Vi planerar fler resor till andra platser, nu när vi kan åka när som helst under året.

Det blev ett år när jag smög igång träning igen, och kroppen verkar tacka och må bra för det. Det blev året då jag började med kallbad, en gång i veckan sedan början av oktober tar jag mitt dopp, för att jag kan och för att jag vill, det får mig att känna mig levande och här och nu.

Vi fick hem dottern och lilla vovven igen, hon bröt upp från ett 7-årigt förhållande och flyttade hem. Strax innan hon kom hade vi dessutom näst äldste son med familj boende hos oss i 6 veckor, dom har fortfarande inte fått sitt hus inflyttningsklart och det blev ett glapp mellan hyresbostäder.

Vid midnatt går vi över till att skriva 2023! Jag har skrivit ner några motton för nästa år och jag har skrivit ner önskningar och drömmar. Som jag alltid gör med jämna mellanrum. Det är inte alltid alla önskningar eller drömmar slår in, det kan t om vara så att när man kikar på dom efter ett tag, så inser man att det inte längre är någon dröm man har kvar. Och då är det gott nog! Man får ändra sig, det är ju för min egen skull jag gör det ändå. 


Och nyårsafton blir stillsam i år. Jag blev hembjuden på en drink och en hummertoast med champagne till äldste son med familj, sen eftermiddag. Nu är jag hemkommen och ska laga en enklare middag till maken och mig. Han känner ingen smak och är fortfarande risig, så vi får väl se om jag får fira 12-slaget i ensamhet. Men det är ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar