tisdag 20 juli 2021

Underbart är kort....

Sommaren är intensiv! 
Och allt flyter ihop och jag är vimsig!
Råkade skriva att vi firat sonen under dagarna som gått, men det var ju faktiskt flera dagar sen! Innan min systers födelsedagsfirande så hade jag och dottern en baddag och en shoppingdag och på kvällen däremellan var vi bjudna på middag hos äldste son med familj.
Ingenting annat....



Sen var det dags för överraskningsmiddag för syster yster som fyller 75 år imorgon. Hon kom direkt från semester i Orsa och trodde att hon skulle äta en lugn middag med dottern och barnbarnen, men istället blev vi 24 personer på champagneskål vid Villa Isolde och därefter middag på Le Parc!


Dagen efter bilade jag och döttrarna till Färna herrgård för ett dygn med umgänge, god mat och spa. Vi startade upp med eftermiddagsfika; nygräddat grovbröd och goda ostar, nio sorters kakor och nybryggt kaffe!


Det blev promenader i de vackra omgivningarna, det blev dopp i den lilla sjön, det blev behandlingar de luxe, det blev cava under äppelträdet, fin-middag i herrgården och alfapet på nattkröken.


Efter löpning, träningspass och morgondopp bjöds den godaste herrgårdsfrukosten och sen hade vi hela förmiddagen på spa-avdelningen innan vi bilade mot Uppsala igen.

Nu är ena dottern tillbaka i Insjön och vi saknar henne! Den yngsta dottern-som för övrigt har sin Margareta-namnsdag idag sover över hos mig med lilla vovven. Imorgon ska hon tillbaka till jobbet.

Det är lite sanning i att "underbart är kort"....

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar